Mirian Broere

Junior Projectmanager
Mirian Broere

In 2011 begon Mirian haar HBO opleiding aan de Fontys Hogeschool ‘Vastgoed en Makelaardij’. In studiejaar 2 kwam zij in aanraking met Okko. Mirian vervulde bij ons haar meeloopstage en dat beviel voor beide partijen buitengewoon. Zij moest daarna nog twee jaar doorstuderen en heeft tijdens haar Minor een half jaar in Italië gestudeerd. Haar afstudeerstage heeft zij bij Sweco Vastgoedmanagement (voorheen Grontmij Vastgoedmanagement) afgerond. Nog voor het daadwerkelijke papiertje getekend was, schudden Okko en Mirian elkaar de hand en is zij in juni 2016 ‘opnieuw’ in dienst getreden.

Mirian had echter nog niet genoeg van het studeren en besloot na haar Bachelor een Master Facility and Real Estate in Deventer te gaan doen. Naar verwachting rond zij deze Master af in augustus 2017. Zo is Mirian een welkome toevoeging aan het team met haar commerciële kijk op het vastgoed. Vastgoedbeheer en -management vallen o.a. in haar takenpakket.

Stil zitten is niet echt iets voor Mirian. In haar vrije tijd is zij graag met vrienden en familie, reist zij het liefst naar verre bestemmingen, geniet zij van gave stedentrips en houdt erg van muziek.