Duizel-Noord: Fase 2 en 3 in verkoop!

Duizel-Noord kenmerkt zich door de fraaie stedenbouwkundige opzet, de openheid naar het buitengebied en de hoge mate van duurzaamheid. Mede daardoor was er direct veel interesse. Na de vlotte verkoop in 2016, is in het eerste kwartaal van 2017 het startsein gegeven voor de bouw van 21 woningen. De fase bestaat uit 18 rijwoningen, een tweekapper en een semi-bungalow. In maart 2017 is Hoedemakers Bouw gestart met de bouw van deze fase. 

Door het succes van fase 1 is er ook meteen gestart met de verkoop van fase 2 en 3. In fase 2 worden 6 woningen gebouwd; 2 tweekappers en 2 semi-bungalow woningen. De omgevingsvergunning is in juni 2017 verleend en de start van de bouw zal in het derde kwartaal van 2017 plaatsvinden. 

Fase 3 bestaat uit 7 woningen; 3 rijwoningen en 2 tweekappers. Deze fase zou nog verder uitgebreid kunnen worden met een semi-bungalow of vrijstaande woningen. De start van de bouw staat gepland op het eerste kwartaal van 2018. 

De woningen worden op een prachtige locatie tegen het buitengebied van Duizel, gemeente Eersel gesitueerd. Daarnaast worden verschillende kavels gescheiden door een groenstrook waardoor deze vrij komen te liggen van de bestaande woningen aan de Sint Janstraat.

De kopers zijn in een persoonlijk proces begeleidt door middel van het Droom wordt Woning principe. Dit stelt de toekomstig bewoner in staat om in het ontwerptraject de woning helemaal op zijn of haar persoonlijke woonwensen af te stemmen! Naast de woningen zijn er een aantal bouwkavels verkocht waar kopers zelf gaan bouwen. In het ‘Duizel-Noord’ plan is plaats voor rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

Op de website van Droom wordt Woning kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een persoonlijk en oriënterend gesprek. De verschillende type woningen, die voor de desbetreffende fase beschikbaar zijn, worden ook hier door de vraag bepaald.