Lochtenburg: volledig verkocht!

Alle 12 kavels van het project Droom wordt Woning in Lochtenburg zijn verkocht! Het plan omvat de bouw van 2 patiowoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 vrijstaand geschakelde woningen. Reeds 10 woningen zijn al opgeleverd, de laatste 2 zijn in aanbouw.

De locatie Lochtenburg is gelegen in het Brabantse Sint-Oedenrode en kent veel historie. Het project dankt haar naam aan het gelijknamige slot Lochtenburg, dat ooit op de locatie heeft gestaan. Dit unieke plekje in Sint-Oedenrode is gelegen op een prachtige locatie aan de oevers van de Dommel en op slechts 6 minuten loopafstand van het sfeervolle en historische centrum van Sint-Oedenrode. Tevens zijn alle noemenswaardige voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en overige vrijetijdsbestedingen dichtbij.

Sint-Oedenrode ligt in het hart van De Meijerij in de driehoek Tilburg-Eindhoven ‘s-Hertogenbosch en is een aantrekkelijke woon- en verblijfplaats. Zowel op het toeristische recreatieve vlak als op het terrein van kunst, cultuur en oudheid heeft het dorp veel te bieden.

De kopers van het project Lochtenburg zijn door de wooncoach van Droom wordt Woning persoonlijk begeleidt bij het ontwerpproces van hun woning. Aan de hand van een aantal stappen en met inachtneming van persoonlijke woonwensen wordt de woning vormgegeven. Op de website van ‘Droom wordt Woning’ is meer informatie te vinden over de werkwijze van het concept en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor andere, nieuwe woningbouwlocaties.