Nieuwbouw Esdoornhof huurwoningen

Aan de Esdoornstraat en de Nieuwstraat in Best is tussen de huizen door een groot gat ontstaan waar de fabriekshallen van de Baby Dump stonden. We bouwen hier aan de Esdoornstraat in samenwerking met de eigenaar Spera Best B.V. aan 64 huurwoningen voor de sociale en vrije sector.

Spera Best B.V. schakelde Okko Project in om het gebied te transformeren. Okko Project is betrokken vanaf de initiatieffase tot de oplevering en is daarna nog betrokken bij het beheer. Okko Project verzorgt hierbij zowel de projectontwikkeling als het projectmanagement. 

De logistiekafdeling van de Baby Dump is inmiddels al verhuisd naar Sint-Oedenrode, waar ook de productieafdeling gevestigd is. Het kantoor van het bedrijf zal er in de tweede helft van volgend jaar ook naartoe verhuizen, maar is nu nog in Best gevestigd. Op de vrijgekomen locatie aan de Esdoornstraat komt nieuwbouw. Er komen verschillende type huur-woningen: rij-woningen, twee- en driekappers en patiobungalows/seniorenwoningen gesitueerd rondom een speelveld en voorzien van parkeerhoven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Spera Groep.