GPR Gebouw Expert in huis

Duurzaamheid blijft een belangrijk item in zowel nieuw als bestaande bouw. Het is niet voor niets dat Okko Project duurzaam bouwen na streeft in haar ambities. Het is daarom ook dat Okko een GPR Gebouw Expert in huis heeft. Dit maakt het voor Okko mogelijk om GPR Gebouw Certificaten af te geven!

GPR-gebouw is een digitaal instrument om de duurzaamheid van een woongebouw, een kantoorgebouw of een onderwijsgebouw in kaart te brengen door middel van rapportcijfers voor de thema's energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Per thema verschijnt een waardering op een schaal van 1 tot 10. Via rapportcijfers ziet u in een oogopslag hoe uw gebouw, project of plan presteert.

Onze GPR Gebouw Expert kent de relaties tussen de verschillende duurzaamheidsthema’s en weet hoe en gebouwontwerp geoptimaliseerd, dus nog duurzamer gemaakt, kan worden.

GPR Gebouw wordt breed erkend door landelijke instituten en beleidsvormende organisaties en is daarnaast opgenomen in de actuele richtlijnen voor duurzaam inkopen van de rijksoverheid.

Heeft u vragen over GPR of zit u zelf met een GPR-vraagstuk? Mail dan naar info@okkoproject.nl.