Gerrit Jan Koning

Senior Adviseur
Gerrit Jan Koning

Gerrit Jan studeerde civiele techniek en bouwkunde aan de TU in Delft. Zijn carrière in de bouwwereld begon bij het bouwbedrijf Muwi Rotterdam in de stadsvernieuwing. Via Muwi Brabant, later onder deel van IBC/Heijmans lag het accent meer op vastgoedontwikkeling en bij Grontmij Real Estate op gebiedsontwikkeling voor woningbouw en commercieel vastgoed. Vanaf  2006 is hij actief binnen zijn eigen ontwikkel en interim bedrijf Marluc Vastgoed.

Na een intensieve periode als kwartiermaker van RO Groep Eindhoven is Gerrit Jan in 2014 intensief gaan samenwerken met Okko Project. Daarnaast blijf Gerrit Jan ook actief in zijn eigen bedrijf Marluc Vastgoed bv dat voornamelijk gericht is op het beheer van haar vastgoedportefeuille en het participeren in vastgoed (her)ontwikkelingsprojecten. Met name op het gebied van participatie in ontwikkelingsprojecten hebben Okko Project en Marluc al vele jaren in diverse projecten succesvol samengewerkt.

Gerrit Jan zijn werkzaamheden binnen Okko Project zijn vooral gericht op advisering ten behoeve van vastgoed- en gebiedsontwikkeling alsmede project- en interim-management. 

In de zomerperiode gaat Gerrit Jan in zijn vrije tijd graag zeilen en in de winter gaat hij graag skiën