Margot Jaspars

Junior projectontwikkelaar

Vanuit de overtuiging dat de gebouwde omgeving dagelijks het leven van veel mensen beinvloedt is ze Bouwkunde gaan studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven. Uiteindelijk heeft ze via een minor stedenbouw gekozen voor een specialisatie richting Real Estate Management en Development. Dit omdat ze graag een bijdrage wil leveren aan het verbeteren en toekomstbestendig maken van het woonklimaat en de maatschappij.

Tijdens haar eerste baan als management trainee bij Heijmans heeft ze de mogelijkheid gekregen zich een jaar lang op persoonlijk vlak optimaal te ontwikkelen. Dit in combinatie met verschillende opdrachten, bij bijzondere projecten, in verschillende vakgebieden. 

Na een jaar als management trainee is ze terug naar haar vakgebied gegaan en als projectontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed begonnen. Al snel werd duidelijk dat de grote organisatie op de lange termijn om verschillende redenen niet bij haar past. Toen Okko Project op haar pad kwam twijfelde ze geen moment. De maatschappelijke inslag van de ontwikkelingen in combinatie met de adviserende rol spreken haar erg aan.

In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met koken, reizen, vrienden en sport.