Martijn de Laat

Projectmanager / projectontwikkelaar

Na het afronden van de studie Bouwkunde (MBO) is Martijn in 1995 gestart met zijn loopbaan in het architecten vak. Naast de groei ontwikkelingen, door het vervullen van verschillende functies binnen dit architecten vak heeft Martijn diverse HBO deelopleidingen behaald waaronder de opleiding projectleider Bouw- en Infra aan de Avans Hogeschool in Breda.

Nadat Martijn 14 jaar op een Eindhovens architectenbureau heeft gewerkt, maakt hij in 2010 de overstap naar de woningcorporatie. Ook binnen deze organisatie heeft Martijn verschillende functies uitgevoerd en gewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering van de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten.

Als Senior Projectmanager bij Okko project, is zijn rugzak vol kennis en ervaring een mooie mix die Martijn kan inzetten bij het realiseren van eigen vastgoedontwikkelingen en het managen van vastgoedprojecten voor onze opdrachtgevers.

In zijn vrije tijd tennist Martijn, is hij een fanatieke skiër, actief als vrijwilliger van de sinterklaasvereniging en bestuurslid van de scouting en is druk met zijn jonge gezin.