Okko Project

Volgens Okko is de wereld van iedereen die er woont. Daarom kijkt Okko met een eigen visie
naar projectontwikkeling. Eigenzinnig, zeggen sommigen. Maar zoals een spoor uit twee rails bestaat, zo laat Okko zich simpelweg leiden door twee basisprinipes.

Eerste uitgangspunt bij ontwikkeling is de leefwereld van mensen. Die moet een toegevoegde waarde aan projecten geven. Een waarde die recht doet aan het leven van mensen in samenhang met hun sociale omgeving. Daarnaast is er het algemene principe van zakelijkheid en financiële haalbaarheid.

>Download onze brochure

 • Ambitieus
  Ambitieus en nieuwsgierig
  Vooraan in de bus, met de neus tegen het raam. Niet geheel zonder risico. Want wie iets groots wil verrichten, moet weten waar het gebeurt. Wat mensen beweegt en wie aan zet is. Pas dan komt het onmogelijke binnen handbereik.  
 • Vandaag en Morgen
  Wat vandaag nog nieuw was, is morgen vanzelfsprekend. De juiste keuzes maken tussen waan en werkelijkheid, daar gaat het om. Wat altijd blijft, is moeder aarde. Als maat der dingen en als bron van inspiratie.
 • Mens en zaak
  Maatschappelijk ondernemen. Wat een pleonasme. Alsof je kunt ondernemen zónder maatschappelijk bewustzijn! Wij balanceren voortdurend op het snijvlak van zakelijk en menselijk belang. Met een passie voor beide.
 • Droom en daad
  In deze no-nonsense branche proberen wij de kortste weg te zoeken tussen maatschappelijk belang en concrete realiteit. Dat valt niet mee. Want tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren, en ook weemoedigheid die niemand kan verklaren.
 • Samen en zelfstandig
  Ondernemen is bewegen met een doel voor ogen. Okko is niet eenkennig. Onderneemt soms voor eigen rekening en risico. En soms samen met andere, gelijkgestemde geesten. Maar blijft in beweging. Altijd en overal.