Onze Opdrachtgevers

Okko Project kent een diversiteit aan opdrachtgevers waaronder (particuliere) beleggers en corporaties. Een greep uit onze opdrachtgevers zijn:

Woningcorporatie Stichting Woonbedrijf SWS.HhvL heeft ca. 35.000 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a.

Spera Groep is opgericht in 1954 en is een particuliere vastgoedonderneming in Noord-Brabant.

Als verhuurder van sociale woningen is de missie van woonstichting ’thuis om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame, toekomstbestendige samen

Trudo is een Eindhovense corporatie Trudo ziet zichzelf als maatschappelijk ondernemer, die zich expliciet richt op publieke doelen.

BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit 16 regionale kantoren in Nederland en Duitsland.

BrabantWonen verhuurt ruim 15.000 woningen in ’s-Hertogenbosch, Oss en omstreken. Verder leveren we woondiensten in ruim 30 zorglocaties in de regio, in samenwerking met onze zorgpartners.

Naast het beheren van ca 4.700 woningen, richt Woningbouwvereniging Bergopwaart zich op het ontwikkelen en realiseren van nieuwe woningen en

AM

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

AH Van Doormalen is onderdeel van Van Doormalen Retail Groep, een zelfstandig winkelbedrijf dat op franchisebasis o.a. gebruik maakt van de Albert Heijn winkelformule.

Amvest is actief als fondsmanager en ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt.

Woonmeij is een woningcorporatie met ruim 5100 woningen in de gemeentes Meierijstad (regio’s Schijndel, Sint-Oedenrode) en Sint-Michielsgestel.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht.

De gemeente Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland naar inwonertal.

KWP

Kondor Wessels Projecten geeft gebieden een nieuw perspectief, gericht op de toekomstige behoefte van de omgeving door middel van een integrale aanpak en in interactieve samenwerking met de (lokale

Brinvast is onderdeel van de JHB Group. Brinvast werkt vraaggestuurd aan een 'thuis' in een vitale, duurzame leefomgeving.

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die actief is in vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen en civiel.

Woonpunt is met ca. 17.700 woningeneen van de grootste woningcorporatie in Zuid-Limburg.

Servatius biedt maatschappelijk verantwoord wonen en vastgoed in Maastricht en Eijsden-Margraten.

Sweco is een advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van energie, snelwegen en wegen, duurzame gebouwen en water.

Bouwinvest is één van de grootste onafhankelijke vastgoedvermogensbeheerders in Nederland voor institutionele investeerders. De grootste aandeelhouder is het pensioenfonds bpfBOUW.

Wonen Limburg is met ca. 25.000 woningen, Limburgs grootste woningcorporatie en actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zu

WonenBreburg is een woningcorporatie ca 30.000 huurwoningen in Tilburg, Breda, Berkel-Enschot, Galder, Rijen, Bavel, Chaam, Teteringen en Wernhout.

Hoedemakers is als allround familiebedrijf actief in: aankoop, ontwikkeling, realisatie en verkoop van nieuwbouwprojecten in de woning- e

3W richt zich nadrukkelijk op het herontwikkelen en herpositioneren van bestaand vastgoed.

Als maatschappelijke ondernemer met zo’n 13.500 huurwoningen wil de organisatie de woon- en leefkwaliteit in het werkgebied versterken.

Maasvallei is een woningcorporatie die ongeveer 4000 woningen bezit en beheert in de regio Maastricht en Heuvelland. 

Van Wijnen is één van de grotere bouw- en projectontwikkelings-ondernemingen van Nederland. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en beheer, zijn de kernactiviteiten van Van Wijnen.