Onze referentie projecten

“Gebouw 5” op het NRE terrein in Eindhoven betreft de voormalige gasfabriek van Eindhoven.

Rijks- monument, een voormalig schoolgebouw, 11 appartementen, een commerciële ruimte en 8 stadswoningen zijn hier ontwikkeld door Okko Project.

Het gemeentelijk monumentaal pand uit de 19 eeuw, heeft een beschermd dorpsgezicht en is daarom zorgvuldig gerenoveerd om haar karakteristieke uitstraling te behouden.

In Tilburg heeft Okko Project een 8 tal stadswoningen en 42 appartementen ontwikkeld.

Het is snel gegaan nadat WonenBreburg, Okko Project benaderde om een klein deel, zes van de in totaal 46 kavels, in De Driesprong te Breda te ontwikkelen.

In Veghel heeft Okko Project een 8 tal patiowoningen gerealiseerd.

Op de locatie Kruiseind, het grasveld voor het appartementencomplex de Zwanenhof uit fase 1, lag in het verleden al een bouwplan voor een complex van dertien grotere woningen.

Het Droom wordt Woning project Duizel-Noord omvat de bouw van 34 nieuwbouwwoningen, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

In Gemert heeft Okko Project 10 starterswoningen, 43 appartementen en 18 appartementen ontwikkeld.

In vervolg op de door Okko Project in 2008 ontwikkelde ‘Energie-Nul woning’ heeft Okko Project nu de ‘Innovatief Woning’ ontwikkeld.

De gemeente Tholen en projectontwikkelaar Suzannapolder B.V. zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van de Kleine Suzannapolder en het Havengebied van Sint -Annaland. .

Na een bouwtijd van anderhalf jaar is eind september 2012 het Hoekgebouw te Schijndel opgeleverd.

Op een prachtige locatie aan de Dommel worden 12 vrijstaandgeschakelde herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd

In Sint-Oedenrode heeft Okko Project een 19-tal appartementen en een commerciële ruimte ontwikkeld.

In het centrum van Heerlen, aan de Akerstraat, zijn een aantal bestaande panden herontwikkeld.

Na de oplevering van 8 semi-bungalows, die inmiddels met veel plezier bewoond worden, zijn ook de 2 vrijstaand geschakelde woningen verkocht en op dit moment in ontwikkeling!

In de wijk Gestel, in het centrum van Eindhoven, heeft Okko Project 24 appartementen, 4 patio-bungalows en 7 stadswoningen gerealiseerd.

Ten zuiden van het spoor en gelegen aan het kanaal en de insteekhaven ligt het terrein van het voormalige textielbedrijf HaTéMa.

Kerkebogten betreft een uitbreidingslocatie van de gemeente Eersel.

Het herontwikkelingsgebied Iseldoks ligt tegen het centrum van Doetinchem (“het ei” van Doetinchem) en wordt begrensd door de Oude Ijssel en het spoor.

De Landerije betreft een PPS tussen de gemeente Roosendaal en AM Woningbouw/Dura Vermeer enerzijds en Bouwfonds Projectontw

Kickersbloem 3 is het nieuwe regionale bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het totale plangebied bedraagt ca.

Het voormalig klooster Christus Koning in Helmond is volledig gerenoveerd en herbestemd met meerdere functies.

De locatie op de hoek van de Markt en de Burgemeester Wijnenstraat in Asten (locatie De Wit) heeft een mooie invulling gekregen.

Namens Woonbedrijf heeft Okko Project haar bijdrage geleverd aan een nieuwbouw ontwikkeling met een zestien bouwlagen tellende toren op de hoek van Gerretsonlaan en Huizingalaan.