Onze referentie projecten

Het herontwikkelingsgebied Iseldoks ligt tegen het centrum van Doetinchem (“het ei” van Doetinchem) en wordt begrensd door de Oude Ijssel en het spoor.

BPD (Bouwfonds Property Development) heeft in 2017 de tender gewonnen welke werd uitgeschreve

Op een van de laatste vrije locaties in de wijk Driesprong te Breda noordoost heeft Okko Projectontwikkeling een kleinschalig woongebouw onder de naam ‘Hoogtij’ ontwikkeld.

“Gebouw 5” op het NRE terrein in Eindhoven deed in het verleden dienst als gasfabriek om inwoners van Eindhoven te voorzien van de benodigde energie.

De gemeente Tholen en projectontwikkelaar Suzannapolder B.V. zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van de Kleine Suzannapolder en het Havengebied van Sint -Annaland. .

Kerkebogten betreft een uitbreidingslocatie van de gemeente Eersel.

Kickersbloem 3 is het nieuwe regionale bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het totale plangebied bedraagt ca.

Rijks- monument, een voormalig schoolgebouw, 11 appartementen, een commerciële ruimte en 8 stadswoningen zijn hier ontwikkeld door Okko Project.

In Tilburg heeft Okko Project een 8 tal stadswoningen en 42 appartementen ontwikkeld.

Ten zuiden van het spoor en gelegen aan het kanaal en de insteekhaven ligt het terrein van het voormalige textielbedrijf HaTéMa.

Namens Woonbedrijf heeft Okko Project haar bijdrage geleverd aan een nieuwbouw ontwikkeling met een zestien bouwlagen tellende toren op de hoek van Gerretsonlaan en Huizingalaan.

Het is snel gegaan nadat WonenBreburg, Okko Project benaderde om een klein deel, zes van de in totaal 46 kavels, in De Driesprong te Breda te ontwikkelen.

Het Droom wordt Woning project Duizel-Noord omvat de bouw van 34 nieuwbouwwoningen, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

In Gemert heeft Okko Project 10 starterswoningen, 43 appartementen en 18 appartementen ontwikkeld.

Na een bouwtijd van anderhalf jaar is eind september 2012 het Hoekgebouw te Schijndel opgeleverd.

Op een prachtige locatie aan de Dommel worden 12 vrijstaandgeschakelde herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd

In het centrum van Heerlen, aan de Akerstraat, zijn een aantal bestaande panden herontwikkeld.

Op de locatie Kruiseind, het grasveld voor het appartementencomplex de Zwanenhof uit fase 1, lag in het verleden al een bouwplan voor een complex van dertien grotere woningen.

In de wijk Gestel, in het centrum van Eindhoven, heeft Okko Project 24 appartementen, 4 patio-bungalows en 7 stadswoningen gerealiseerd.

De Landerije betreft een PPS tussen de gemeente Roosendaal en AM Woningbouw/Dura Vermeer enerzijds en Bouwfonds Projectontw

Het voormalig klooster Christus Koning in Helmond is volledig gerenoveerd en herbestemd met meerdere functies.