Concept Innovatief Woning

Cum Laude score op GPR Gebouw

In vervolg op de door Okko Project in 2008 ontwikkelde ‘Energie-Nul woning’ heeft Okko Project nu de ‘Innovatief Woning’ ontwikkeld. De prestatie van de ‘Innovatief Woning’ stijgt ver boven de huidige wet- en regelgeving op alle te meten (GPR) thema‘s van duurzaamheid; Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikerskwaliteit en Toekomstwaarde.

De huidige wet- en regelgeving schrijft het cijfer 7 voor bij het thema energie en voor de overige thema’s het  cijfer 6. De ‘Innovatief Woning’ scoort op alle vijf de thema’s een score van 8,0 of hoger en voor energie zelfs een 10, oftewel Cum Laude!

Volgens Okko Project is duurzaam bouwen niet alleen het toepassen van energiebesparende maatregelen. Er wordt ook nadrukkelijk gelet op gebruik van duurzame materialen, een gezond binnenklimaat, belevingswaarde, gezondheid van de bewoner en een toekomstgerichte woning.

Het resultaat is een zeer ruime rijwoning welke past in nagenoeg ieder portfolio van corporaties en beleggers.

Onlangs verscheen het concept Innovatief Woning verwerkt in ons andere concept: Droom Wordt Woning in het informatieve RTL 4 programma: WoonTips. In onderstaande video is de reportage terug te zien.

Meer informatie is te vinden in het projectblad!