Droom wordt woning

Het antwoord van Okko Project op CPO

Okko Project lanceerde in oktober 2011 het concept ‘Droom wordt Woning®’ wat gezien kan worden als een vorm van (Collectief) Particulier Opdrachtgeverschap, kortweg (C)PO, maar dan zonder de risico’s en tijdrovende processen.

Droom wordt Woning is een nieuwe manier van projectontwikkeling die gezien kan worden als een vorm van (C)PO! Bij Droom wordt Woning heeft de consument veel zeggenschap bij de indeling en vormgeving van het eigen huis, met hierbij een harde prijs- en planningsgarantie. De klant ontwerpt dus de eigen woning zonder alle beslommeringen daaromheen.

Droom wordt Woning biedt een uitkomst voor grondeigenaren, gemeenten, corporaties maar zeker ook voor de consument! De consument ontwerpt namelijk zijn eigen woning zonder de daarbij horende risico’s die traditionele (C)PO-trajecten kennen (hoog inlegbedrag, wegvallen medekandidaat, tijdsbestek proces, ontbreken professionaliteit, overname grond door groep). Doordat Okko Project als achtervang de risico's op zich neemt en daarnaast een harde prijsgarantie neerlegt, is het voor de consument mogelijk om financiering te bemachtigen. Dit blijkt in het geval van (C)PO niet vanzelfsprekend.

Uit een rondgang bij diverse gemeenten in de regio blijkt dat zij de gestelde voordelen van traditionele (C)PO-projecten verloren zien gaan. Hierop wordt ‘Droom wordt Woning’ genoemd als (C)PO 2.0. De consument heeft wel alle keuze vrijheid en voordelen van (C)PO maar niet voornoemde risico’s.

In navolging van de lancering van Droom wordt Woning is er druk gewerkt achter de schermen. Locaties zijn bekend en groepen zijn gevormd. Op de website www.droomwordtwoning.nl is snel en overzichtelijk te zien hoe "Droom wordt Woning" werkt en waar het gebeurt! Men kan een eigen woning ontwerpen op één van de locaties die vermeld staan op www.droomwordtwoning.nl.  

Hierdoor blijven alleen de leuke dingen van een eigen huis bouwen over, kiezen en samenstellen! Tevens staat Okko Project garant voor een financieel en technisch efficiënt proces.

'Droom wordt Woning' kan ook een uitkomst bieden voor uw project, locatie of verkoopproces! Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u dat wij een presentatie komen verzorgen, wij horen graag van u!

Uiteraard is het Droom wordt Woning concept ook te combineren met het concept: ‘de Innovatief Woning’. Hierdoor is het voor de consument mogelijk om zijn of haar eigen duurzame / energieneutrale woning te ontwerpen. Onlangs verscheen het gecombineerde concept in het informatieve RTL 4 programma: WoonTips. In onderstaande video is de reportage terug te zien.

Voor nu kunt u alvast een kijkje nemen op http://www.droomwordtwoning.nl of bekijk de film! Ook zijn we te vinden op facebook en twitter (#okkodww)!