Eersel, Duizel-Noord

Het Droom wordt Woning project Duizel-Noord omvat de bouw van 34 nieuwbouwwoningen, bestaande uit rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen. Het project is in drie fasen opgedeeld en is volop in ontwikkeling. Inmiddels zijn alle kavels verkocht en worden de eerste woningen van fase 1 opgeleverd. Fase 2 is in uitvoering en bij fase 3 vindt bijna de startbouw plaats.

De kopers zijn in een persoonlijk proces begeleidt door middel van het Droom wordt Woning principe. Dit stelt de toekomstig bewoner in staat om in het ontwerptraject de woning helemaal op zijn of haar persoonlijke woonwensen af te stemmen! Naast de woningen zijn er een aantal bouwkavels verkocht waar kopers zelf gaan bouwen. In het ‘Duizel-Noord’ plan is plaats voor rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

Duizel-Noord kenmerkt zich door de fraaie stedenbouwkundige opzet, de openheid naar het buitengebied en de hoge mate van duurzaamheid. De woningen worden op een prachtige locatie tegen het buitengebied van Duizel, gemeente Eersel gesitueerd. Daarnaast worden verschillende kavels gescheiden door een groenstrook waardoor deze vrij komen te liggen van de bestaande woningen aan de Sint Janstraat.

Projecteigenschappen

Projectinformatie

  • Opdrachtgever: Okko Projectontwikkeling BV
  • Status: In ontwikkeling (2017)
  • Aannemer: Hoedemakers Bouw BV te Rosmalen
  • Locatie: Eersel, Duizel-Noord
Locatie: