Vacature projectmanager

Volgens Okko beantwoordt succesvolle projectontwikkeling aan de behoeften van de maatschappij!

In verband met de groei van onze ontwikkelingsportefeuille zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectmanager ter uitbreiding van ons team!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gedreven collega voor de functie van projectmanager. Je brengt als ervaren projectmanager de nodige kennis met je mee en gebruikt dit uiteraard bij de uitvoering van diverse projecten van initiatiefase tot en met realisatie en nazorg. Tijdens dit proces bewaak je het projectbudget, de planning en de overeengekomen specificaties.  Je bent in staat om jouw projecten te overzien. Ook het aanbrengen van nieuwe opdrachtgevers of het creëren van nieuwe kansen schuw jij niet. Het is van belang dat je een echte teamspeler bent, je inspireert en enthousiasmeert en stuurt collega’s aan zodat zij zich ook verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied.

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar een bouwkundige met een duidelijke ambitie in de projectontwikkeling. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Je bent representatief in je voorkomen, kostenbewust, oplossingsgericht en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Uitstekende sociale vaardigheden zijn onmisbaar voor het goed kunnen uitoefenen van deze functie. En net als Okko moet je midden in de maatschappij staan, zodat je weet wat er leeft en hoe jij daar een optimale bijdrage aan kunt leveren.

Het betreft een fulltime positie binnen ons bedrijf. Onze werktijden zijn flexibel en onze arbeidsvoorwaarden zijn dat ook. Graag gaan we daarover met je nader in gesprek.

Ben je geïnteresseerd, dan horen wij graag van je! Je sollicitatie kun je richten aan:

 

Okko Projectmanagement B.V.

t.a.v. Esther Dekkers - van Hamersveld

Postbus 2190

5600 CD Eindhoven

 

T 040 – 237 60 70

M 06 – 53 10 27 53

esther@okkoproject.nl

www.okkoproject.nl

acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.